+Styl

+Styl

Το ατελιέ γραφικών τεχνών με Στυλ ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2004 σε ένα μικρό χώρο στην Καραολή & Δημητρίου, λειτουργώντας μόνο το απόγευμα. Δύο χρόνια μετά, έχοντας δημιουργήσει τη δυναμική και το πελατολόγιο και αποκτώντας μηχανήματα εσωτερικής παραγωγής, μετοίκησε σε μεγαλύτερο χώρο στην Ι. Μεταξά . Τέλος του 2016 έχοντας διεκπεραιώσει χιλιάδες δημιουργίες και παραγωγές προβολής και διαφήμισης για πολύ μεγάλες αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις, το +Styl προχώρησε στο επόμενο βήμα και στο άνοιγμα στην ευρύτερη αγορά της Λεωφ. Λαυρίου όπου και εδρεύει πλέον.

Το ατελιέ Με Στυλ υπήρξε ανήσυχο & πρωτοπόρο σε κάθε καλλιτεχνική & διαφημιστική δραστηριότητα πέρα από τις καθιερωμένες παραγωγές. Για αρκετά χρόνια κυκλοφορούσε το περιοδικό 16σελιδο διαφημιστικό έντυπο «Παιανία, πόλη με στυλ», στο οποίο προβαλλόταν το πελατολόγιό του αλλά και πολιτιστικές, αθλητικές, εμπορικές εκδηλώσεις και ειδικά αφιερώματα για όλη την περιοχή.

Επίσης έχει δημιουργήσει τους 2 τελευταίους Καταλόγους της Ένωσης Επαγγελματιών Παιανίας (2005/2010) έχει αναλάβει τα περισσότερα έντυπα συλλόγων και έχει αποτελέσει χορηγός επικοινωνίας & προβολής πλείστων εκδηλώσεων, όπως το  πρωτάθλημα 5χ5 Επαγγελματιών Παιανίας, περιοδικά έντυπα αθλητικών συλλόγων, προγράμματα εορταστικών εκδηλώσεων (Χριστούγεννα στην Παιανία, Εορτές πολιούχου Αγίου Αθανασίου, Σκιάδεια) κλπ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το +Styl , από τη πρώτη στιγμή λειτουργίας του, θέλησε να δώσει στην γραφιστική τη σωστή της έννοια. Με επαγγελματικό σχεδιασμό υψηλού επιπέδου αλλά και προσωπική επαφή με κάθε πελάτη, παρουσίασε προτάσεις άρτιες καλλιτεχνικά, δυναμικές, πρωτότυπες αλλά και ανταποκρινόμενες απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη, χωρίς τις υπερβολικές χρεώσεις των διαφημιστικών εταιριών αλλά ούτε και το χαμηλό επίπεδο παραγωγής των απλών τυπογραφιών. Οι εύκολες λύσεις, το «λευκό φόντο με κόκκινα γράμματα» δεν υπάρχουν στη δική μας φιλοσοφία. Το +Styl  δημιουργεί τέχνη προσωπική, προσιτή και αποτελεσματική σε κάθε μορφή παραγωγής, αποδεικνύοντας ότι η σωστή διαφήμιση δεν είναι πολυτέλεια, είναι θέμα γνώσης και επιλογής.

Με αυτή τη φιλοσοφία που εκτιμήθηκε από τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους πελάτες μας και άντεξε και στα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης  το +Styl έμεινε όρθιο, επεκτάθηκε και συνεχίζει τη πορεία του, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού αισθητικού και ποιοτικού επιπέδου.

Η σταθερή του πορεία & το απόλυτα ικανοποιημένο  πελατολόγιο του με απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του, το αποδεικνύουν.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το +Styl σήμερα έχει να επιδείξει έναν μοναδικά καλλιτεχνικό χώρο αλλά και έναν πλήρη ιδιόκτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, που του επιτρέπει να δημιουργεί εσωτερικά μεγάλο εύρος παραγωγών, εξοικονομώντας προς όφελος των πελατών του χρόνο και χρήμα. Για τον χώρο μία επίσκεψής σας αρκεί για να καταλάβετε.

Όσον αφορά τον  εξοπλισμό, το Με Στυλ διαθέτει :

ολοκαίνουργιο μηχάνημα ψηφιακής εκτύπωσης  υψηλής ανάλυσης & μεγάλης παραγωγής ,  κοπτικό μηχάνημα χάρτου,  επαγγελματική πλαστικοποίηση,  κοπτικό Plotter ,  πρέσα εκτύπωσης ρούχων.

Επίσης, το +Styl έχει άμεση πολύχρονη συνεργασία με κάθετες  τυπογραφικές μονάδες, εταιρία κατασκευής & τοποθέτησης κάθε είδους Επιγραφής & Αυτοκόλλητων, εισαγωγείς Διαφημιστικών Ειδών (μπρελόκ, αναπτήρων, κάθε είδους ενδυμάτων, στιλό κλπ), τεχνικούς μεταξοτυπίας, κεντήματος & χρυσοτυπίας, ημερολογίων, πανό-σημαιών. Έτσι μπορεί σε προνομιακές τιμές με πολύ καλούς χρόνους παράδοσης και την υψηλή ποιότητα & αισθητική που εγγυάται, να διεκπεραιώσει επιτυχώς οποιαδήποτε παραγωγή.