ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μια επιτυχημένη επιχείρηση που προσφέρει στον τόπο της είναι η καλύτερη υπόσχεση για την ανάπτυξη και την πρόοδο. Μια τέτοια επιχείρηση αποτελεί το Γραφιστικό Γραφείο του κ Γιώργου Μουτζούρη, ενός νέου ανθρώπου που τόλμησε το «επιχειρείν» και κατάφερε να δημιουργήσει μια εστία έντυπης επικοινωνίας με αισθητική, συνέπεια και υψηλό επαγγελματισμό. Κάθε τόπος που θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για ένα σίγουρο μέλλον στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια.Το ατελιέ με Στυλ αποτελεί για τον Δήμο μας μια επένδυση για την πορεία &ανάπτυξη της τοπικής αγοράς. 

Σπύρος Στάμου  ΔΗΜΑΡΧΟΣ Παιανίας

 

Με μια δεκαετή και πλέον συνεργασία με το ατελιέ Γραφικών Τεχνών + Styl & τον κ. Γιώργο Μουτζούρη, δημιουργήσαμε από κοινού μια παρακαταθήκη πολιτιστικών και όχι μόνο εντύπων που προώθησαν τον τοπικό πολιτισμό και τις εκδηλώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κ. Μουτζούρης αποτελεί πρότυπο συνεργάτη, άριστο επαγγελματία και άνθρωπο που μπορεί να στηρίξει άψογα κάθε μορφή εντύπου με την ευσυνειδησία και το μεράκι κάποιου που αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Εύχομαι στο ατελιέ + Styl καλή συνέχεια στην επιτυχή του πορεία και στην προσφορά του στην έντυπη επικοινωνία του Δήμου μας. 

Αγγέλικα Στουραΐτου

Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δήμου Παιανίας & ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικού Συμβουλίου 

 

«Η συνεργασία μας με το ατελιέ με Στυλ είναι άψογη. Εξαιρετική επικοινωνία και ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών και απόψεων, συνέπεια και επαγγελματισμός τα στοιχεία που συμβάλλουν για το υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε!»
TARAX’  Καλιακούδας Μ.ΕΠΕ – Αλυσίδα Καθαριστηρίων

 

”Άμεση ανταπόκριση  & προγραμματισμός στην εκτέλεση εργασιών. Πολύ καλό επίπεδο ποιότητας εκτυπώσεων. Κατανόηση των αναγκών -Πολύ καλή Επικοινωνία”
TRITON ACT – Κατασκευαστική’

 

”Το αποτέλεσμα της Συνεργασίας μας για τις εορταστικές Εκδηλώσεις του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας (Αφίσες -Προγράμματα) & στον ετήσιο Χορό μας ήταν πολύ ικανοποιητικό”
Σύλλογος ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Παιανίας

 

συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια με το +Styl για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησής μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό και την συνέπεια. Σας το συνιστούμε.
Βαβουράκης Γιάννης  ‘energyTryst’

 

 

 

”Πρωτότυπες ιδέες με αισθητική και πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας!!! Συνεργασία με επαγγελματισμός και επιτυχία.”  Ν. Χατζίνα – ‘ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ’

 

”Ο κος. Μουτζούρης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας γραφίστας, με έξυπνες ιδέες, υψηλή αισθητική, γρήγορη ανταπόκριση & ευγενική συμπεριφορά! Οι συνεργασίες μας είναι πάντα άψογες! Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία μαζί του!”
Ατζ. Παπακωνσταντίνου – ΠΑΤΗΤΗΡΙ ‘ΖΑΧΑΙΟΣ’

 

”Το Ατελιέ γραφικών τεχνών  +Styl αποτελεί για μας μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας στηριζόμενη στην υψηλή αισθητική, στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και στην άρτια και μεθοδευμένη οργάνωσή του!!!!! 

Ι. & Α. Ζαφειρόπουλος – Αίθουσα εκδηλώσεων ”ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ”

 

”Στην πενηντάχρονη πορεία αναζήτησης κατάλληλου συνεργάτη κατέληξα στο εικαστικό γραφείο +Styl, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα άλυτο για τον Γιώργο Μουτζούρη”
Ιωάννης Μπάρδης ΓΛΥΠΤΗΣ

 

”το ατελιέ +Styl έφερε σε εικόνα όλα αυτά που πρεσβεύει η επιχείρηση μας. Μας πρόσφερε παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας και δημιούργησε ένα αναγνωρίσιμο brand στα μεσόγεια. Μέσα από εναλλακτικές λύσεις σε όλο το φάσμα της έντυπης και ηλεκτρονικής παρουσίασης προώθησε την αποδοτικότητα της επιχείρησης μας. Πλέον το +styl είναι αποκλειστικός μας παροχος γραφιστικών και διαφημιστικών λύσεων. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης στις προκλήσεις ανάπτυξης που αναλαμβάνουμε διαρκώς.”
Τ. ΜΑΝΕΣΗΣ ”Αλυσίδα Πρακτορείων Ασφάλειες Μάνεση”

 

”όσες φορές χρειάστηκε να συνεργαστώ με το ατελιέ +Styl, έμεινα ευχαριστημένος από την αμεσότητα, την ποικιλία επιλογών, την εξυπηρέτηση αλλά και τις τιμές. Χαρακτηρίζει τον ορισμό του επαγγελματισμού και πλέον ανοίκει στους μόνιμους συνεργάτες μας.”
Γαβριήλ Μάινας ‘ΟΡΘΟΟΠΤΙΚΗ’

 

Πολύ καλή δουλειά!.. Aπόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
‘MIKEL’ Παιανιας

 

Συνεργάζομαι με το me Styl περίπου 5 χρόνια. Προσεγμένη δουλειά με φαντασία κ μεράκι. Δεν το αλλάζω … Ευχαριστώ me Styl.
‘MΑΡΙΑΝΝΑ’ Κομμωτήρια